Parteneri

Furnizori

BIT WinDoors

Firma BIT WinDoors SRL produce local, in atelierul propriu, usi sectionale industriale izolate termic sau varianta total vitrata a acestora. Ambele modele au posibilitatea de a incorpora usa pietonala si pot fi actionate automat sau manual. Usile industriale izolate termic cu spuma poliuretanica, tip SIPU, sunt confectionate din panouri de otel zincat la cald tip "sandwich", grosime 40mm, inaltime 500/610 mm. Culori standard: alb sau maron (la comanda orice culoare din gama RAL). Etansarea intre sectiunile panourilor se face cu garnitura EPDM. Modelul panoului este de tip striat si finisat tip STUCCO, asigurand o rezistenta ridicata la lovituri. Trebuie mentionat faptul ca aceleasi caracteristici se regasesc si la usile de garaj tip SRPU. Pentru mai mult confort, usa de garaj se poate deschide si cu telecomanda. Produsele au fost testate in Suedia si detin declaratie de conformitate potrivit reglementarilor CE.

http://www.bitwindoors.ro
ROYAL BOON EDAM

ROYAL BOON EDAM este lider absolut in productia de usi rotative raspunzand cererilor si dorintelor clientilor prin solutii fiabile. Desi aflate in pozitia "deschis" pentru a permite trecerea, usile rotative nu lasa sa patrunda praful, zgomotul, caldura sau frigul. Usile rotative cuprind diametre de la 1600 mm pana la 7400 mm, clasificandu-le pe cele de 3600 mm ca fiind de capacitate mare. Aceste usi pot asigura trecerea unui numar mare de persoane si de asemenea asigura spatiu adecvat pentru carucioare de bagaje, targi, carucioare de marfa. Destinate pentru echiparea intrarilor in aeroporturi, hoteluri, supermarket-uri, magazine tip "mall" si spitale. Usile cu diametru pana la 3600 mm au o paleta foarte larga de utilizare si se gasesc in multe din cladirile de birouri renovate sau in holuri de hotel.

NOUTATI!!!

http://www.boonedaminternational.com/doorsystems/
Tormax

De mai bine de 40 de ani, TORMAX AUTOMATIC, o companie elvetiana cu sediul la Bulach, langa Zurich, produce mecanisme pentru usi automate. Gama de produse TORMAX AUTOMATIC include atat operatori pentru usi glisante, batante, pliante sau rotative si usi glisante curbe. Toate sistemele sunt prevazute cu motor asincron 42V cu dubla infasurare si controlate de unitate cu microprocesor de ultima generatie, avand capacitatea de invatare si autocontrol a parametrilor de buna functionare a usilor, asigurand totodata cele mai stricte cerinte de siguranta. Sistemul monitorizeaza in mod constant performanta operatoarelor, asigurand identificarea vizuala imediata, pe panoul de comanda, a oricarei erori in functionare, datorita sistemului unic de diagnosticare TORMAX.

http://www.tormax.com
PROTECO

Infiintata in 1971 in Italia, firma Proteco produce in momentul de fata automatizari pentru porti atat batante cat si glisante. Automatizarile Proteco sunt renumite atat pentru siguranta in exploatare si fiabilitate cat si pentru usurinta instalarii acestora

http://www.proteco.net
Angel Mir

Angel Mir (Portes Bisbal SA) infiintata in anul 1967 in Spania s-a specializat in productia usilor si sistemelor industriale acumuland in prezent o experienta de peste 40 de ani in domeniu. Cu un export de 30% si 5 fabrici in momentul de fata, brand-ul Angel Mir este recunoscut mai ales pentru usi rapide PVC, usi sectionale, rampe, burdufuri si sisteme de andocare.

http://www.angelmir.com
Pettiti Giuseppe

Accesoriile pentru porti glisante si batante marca PETTITI GIUSEPPE sunt fabricate in Italia, din otel zincat si acopera o gama foarte larga de intrebuintari, putand fi folosite atat pentru uz casnic cat si industrial. La un pret accesibil, oferta include decoratiuni, role, ghidaje, sine, opritori, zavoare, yale, amortizoare, balamale etc.

http://www.pettitispa.com
Ninz S.p.A.

NINZ S.p.A. (Italia) infiintata in anul 1976 este un cunoscut producator de usi rezistente la foc ce si-a dezvoltat de-a lungul anilor gama de produse incluzand in momentul de fata si usi glisante si batante metalice, multifunctionale precum si o gama larga de accesorii. Datorita vastei experiente, cunoasterii legislatiei in vigoare precum respectarii normelor europene cu privire la rezistenta la foc, Ninz S.p.A. comercializeaza produse atat la nivel national cat si international. Certificarile NINZ sunt conforme standardului UNI 9723 si agrementate in Romania.

http://www.ninz.it
Liritis

Liritis S.A., Grecia, infiintata in 1953 este producator de rulouri si grilaje din bare de otel galvanizat de dimensiuni medii si mari. Cu o experienta de peste 50 de ani in industria sistemelor de securitate, Liritis S.A. produce rulouri si grilaje potrivite pentru protejarea spatiilor unde se recomanda combinarea unei securitati maxime cu un excelent design.

http://www.liritis.gr
Metaflex

Infiintata in 1976, METAFLEX are sediul in Aalten (Olanda) si birouri in Belgia, Elvetia si Germania. METAFLEX este unul dintre cei mai mari producatori de usi ermetice din lume, fiind prezenta prin agentii in aproape toate tarile europene. Produse: Usi pentru camere frigorifice si de congelare (glisante,batante). Usi glisante pentru sali de operatii. Usi pentru industria farmaceutica. Usi pentru industria micro-electronica. Usi si panouri pentru depozite si incaperi conditionate. Usi pentru laboratoare de cercetare si dezvoltare. De ce METAFLEX ? Produsele sunt conforme standardelor internationale de igiena (HACCP, etc), avand 25 de ani de experienta. O varietate mare de tipo dimensiuni.

http://www.metaflex.nl
Moreschi

Moreschi SRL, Italia are o experienta de peste 40 ani in proiectarea, design-ul, productia si montajul inchiderilor industriale. Moreschi ofera solutii pentru diverse tipuri de inchideri, comercializand produse de la usi sectionale, rapide, pliante si pana la rampe, burdufuri si sisteme de andocare.

http://www.moreschisrl.net

Colaboratori

Estetic Company SRL

Primul magazin online din Romania dedicat unui singur brand - XEROX

http://www.estmag.ro/
YARALINE

Distribuitor usi garaj WinDoors si automatizari porti in judetele Vrancea, Bacau, Vaslui si Neamt

http://www.lifeautomatizari.ro/
NORD ELECTRIC

Distribuitor usi automate TORMAX pentru zona MOLDOVA

http://www.tihan.ro
PARO DESIGN

Distribuitor usi automate TORMAX pentru orasele Timisoara si Arad

http://www.parodesign.com/
TRIUNION

Distribuitor usi automate Tormax si usi garaj WinDoors pentru zona Dobrogea

http://www.triunion.ro/
Class IT Outsourcing SRL

Class IT Outsourcing ofera servicii de externalizare IT complete fiind o companie dedicata pe termen lung partenerilor sai principalul scop fiind de a oferi cele mai bune servicii din punct de vedere al calitatii acestora si al relatiei cu companiile partenere.

http://www.classit.ro/
Resources, Development & Ideas

Consultanta, training si coaching

http://www.negociere.ro
Ascon Serv SRL

Echipamente de telecomunicatii, retele structurate pentru transmisii de date, alarme si sisteme de securitate

http://www.ascon.ro/

Produse recomandate

Usi ermetice MF-7 Polaris Usi ermetice MF-7 Polaris

Usa ermetica MF-7 Polaris este o usa robusta folosita in special in industria alimentara, sub forma de usa glisanta,

Cortine rezistente la foc Cortine rezistente la foc

Cortine rezistente la foc, pentru inchidere rapida si prevenirea raspandirii focului si a fumului in caz de incendiu

Perdele din PVC Perdele din PVC

Perdele din PVC sunt cele mai ieftine si reprezinta cea mai simpla solutie pentru a delimita a numite spatii de o alta